Χριστουγεννιάτικο παζάρι αλληλεγγύης από το Δ.ΙΕΚ Αίγινας και τον Σύλλογο Γυναικών "Η Αφαία".

Το Δ.ΙΕΚ Αίγινας στα πλαίσια της έμπρακτης Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργανώνει παζάρι αλληλεγγύης με γλυκίσματα(κουραμπιέδες, μπισκότα, κέικ κολοκύθας, δίπλες, πορτοκαλόπιτα, φιστικοπραλίνα) στη Μικρή Προβλήτα του Λιμένα Αίγινας, το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017.
Θερμές ευχαριστίες στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας για την ευγενή παραχώρηση του χώρου της Μικρής Προβλήτας, γι’ αυτήν μας τη δράση.
Την παρασκευή των γλυκισμάτων θα κάνουν οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές της ειδικότητας Αρτοποιών-Ζαχαροπλαστών του Δ.ΙΕΚ Αίγινας, καλύπτοντας οι ίδιοι το κόστος των υλικών.
Τα έσοδα της φιλανθρωπικής αυτής δράσης θα διατεθούν σε μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια.
Την εκδήλωση έχει υπό την αιγίδα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αίγινας « Αφαία», ο οποίος θα ενισχύσει και οικονομικά  την προσπάθεια των σπουδαστών του Δ.ΙΕΚ Αίγινας με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική ανταπόκρισή  σας,  ευχόμενοι   σ’ όλους Καλές Γιορτές.
Ο διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Αίγινας
Παναγιώτης Βάρτζελης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png