Ομιλία - εκδήλωση από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε σε ομιλία του κ. Παναγιώτη Νιάρχου, Καθηγητή Φυσικής ΕΚΠΑ, Διευθυντή  του τομέα Αστροφυσικής Αστρονομίας και Μηχανικής Πανεπιστημίου Αθηνών, που θα γίνει την Πέμπτη 3 Μαίου και 20.30 μ.μ στον τεχνοχώρο - καφέ "ΠΑΝΤΑΡΕΙ".

Θέμα: Εξωγήινη ζωή: Ενδείξεις και αναπάντητα ερωτήματα. Είναι η τρίτη ομιλία από μια σειρά ομιλιών, που καθιερώσαμε από τον περασμένο Οκτώβριο 2017 με επιτυχία  και απευθύνεται στο πλατύ κοινό της Αίγινας στα πλαίσια του προγράμματος της ΕΕΦ για την ανάπτυξη της φιλοσοφικής και της επιστημονικής γνώσης της κοινωνίας.

Παρουσίαση του ομιλητή και συντονιστές της συζήτησης που θα ακολουθήσει είναι ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΦ Τάκης Φιλντίσης και η κα Τούλα Ζορμπά.

Θα παρευρεθούν επίσης ο καθηγητής Σωματιδιακής Φυσικής ΕΜΠ Ευάγγελος Γαζής και η καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Αστροφυσικός κα Παναγιώτα Πρέκα.

Το ίδιο βράδυ θα απονεμηθεί ο τίτλος και θα ανακηρυχθεί και επίτιμο μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών η κυρία Τούλα (Δήμητρα) Ζομπά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png