"Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018". Εκδήλωση της Eurobank στην Αίγινα.

Δελτίο Τύπου.
Εκδήλωση με θέμα "Business Banking Τουρισμός: Ξεπερνώντας τον παραδοσιακό ρόλο της Τράπεζας" διοργανώνει η Eurobank στην Αίγινα, την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 18:00, στο Danae Hotel, οδ. Νίκου Καζαντζάκη 43, στη χώρα Αίγινας. Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή στο κοινό, πραγματοποιείται στο πλαίσιο σειράς στοχευμένων ενημερωτικών συναντήσεων σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα και τη Χαλκιδική, με στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών των τουριστικών περιοχών για το ευρύ πλέγμα υπηρεσιών που προσφέρει η Eurobank στον κλάδο του Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα του τουρισμού στην Αίγινα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων και της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων για το πρόγραμμα που προσφέρει η Eurobank για 8 η συνεχή χρονιά και περιλαμβάνει προνόμια για όλες τις τραπεζικές υπηρεσίες, όπως, εξειδικευμένα, προνομιακά προϊόντα χρηματοδότησης, ενίσχυσης της ρευστότητας, διαχείρισης Εισπράξεων και Μισθοδοσίας, καθώς και μια σειρά μη Τραπεζικών προνομίων σε συνεργασία με επιλεγμένες
εταιρίες, περιλαμβανομένων των υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης, εξειδικευμένων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Για την Eurobank, η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και του Τουρισμού αποτελεί στρατηγική επιλογή που υλοποιείται μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καινοτόμων υπηρεσιών και προνομιακών προϊόντων με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png