2008 – 2018: 10 χρόνια Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας.

Τα μέλη της Πολυφωνικής Χορωδίας Αίγινας και ο μαέστρος της Γιάννης Βρυζάκης σας προσκαλούν στην επετειακή συναυλία της Χορωδίας για τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της, που θα δοθεί στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, το Σάββατο 14 Ιουλίου, στις 9.00΄το βράδυ.

Η Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας στηρίζεται στις προσπάθειες και το ενδιαφέρον όλων αυτών που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι. Έχει δώσει σειρά συναυλιών στο νησί, έχει αντιπροσωπεύσει την Αίγινα σε Φεστιβάλ εντός Ελλάδος, έχει φιλοξενήσει ξένα χορωδιακά σχήματα. Φέτος, το μήνα Μάιο, η Χορωδία μας βρέθηκε στο Βερολίνο, προσκεκλημένη της Chor der Freien Schule am Elsengrund, με την οποία έδωσαν κοινή συναυλία στις 5/5 ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Στη συναυλία του Σαββάτου θα παρουσιαστούν έργα που καλύπτουν ευρύ φάσμα μουσικών επιλογών από το κλασικό έως το σύγχρονο ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο.
 
Είσοδος ελεύθερη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png