Ο Σύλλογος Φίλων Φιστίκι Φεστ και η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας, σε συνεργασία με το ΙΕΚ Αιγινας, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας σε ό,τι αφορά τα συστήματα αυτοελέγχου και τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων και προσκαλούν τους Αιγινήτες επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στις 17.00’, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σοφία Μηλιώτη» του Γενικού Λυκείου Αίγινας (οδός Αγίας Βαρβάρας - Άγιοι Ασώματοι).
Ομιλητής θα είναι ο κ. Αντώνιος Α. Παπαδάκης, Υγιεινολόγος M.Sc., M. Sc., Ph.D.c., Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας.
Στις τρεις ώρες του σεμιναρίου θα δοθεί στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να ενημερωθούν για την ισχύουσα πολιτική τόσο σε σχέση με την ασφάλεια των τροφίμων, όσο και με την ασφαλή χρήση του νερού, ώστε να είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επαγγελματίες της Αίγινας, προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή, απρόσκοπτη και επικερδής λειτουργία των επιχειρήσεών τους.
Οργάνωση: Σύλλογος Φίλων Φιστίκι Φεστ και Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας
Συνδιοργάνωση: Δ.Ι.Ε.Κ. Αίγινας
Χορηγοί: Αυλή
Ομιλητής θα είναι ο κ. Αντώνιος Α. Παπαδάκης, Υγιεινολόγος M.Sc., M. Sc., Ph.D.c., Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας.
Στις τρεις ώρες του σεμιναρίου θα δοθεί στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να ενημερωθούν για την ισχύουσα πολιτική τόσο σε σχέση με την ασφάλεια των τροφίμων, όσο και με την ασφαλή χρήση του νερού, ώστε να είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επαγγελματίες της Αίγινας, προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή, απρόσκοπτη και επικερδής λειτουργία των επιχειρήσεών τους.
Οργάνωση: Σύλλογος Φίλων Φιστίκι Φεστ και Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας
Συνδιοργάνωση: Δ.Ι.Ε.Κ. Αίγινας
Χορηγοί: Αυλή