Σχολή μελέτης της ρωσικής γλώσσας στην Αίγινα.

Σχολή μελέτης της ρωσικής γλώσσας στην Αίγινα - Ρωσικό κέντρο υποστήριξης επιχειρήσεων.
Πρόσκληση
Αγαπητοί κύριοι και κύριες,
Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στης 16:00, σας προσκαλούμε σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑΥΡΑ,στην Αίγινα,να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της νέας κατεύθυνσης της εκπαίδευσης για την διδασκαλία της Ρωσικής ως ξένης γλώσσας για επιχειρηματίες μικρών ή μεσαίων επιχειρήσεων στον τομέα του Τουρισμού.
Το πρόγραμμα παρέχει μια βασική μελέτη της ρωσικής γλώσσας για τον Τουρισμό και τη χρήση των νέων μορφών στη διαχείριση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες επιτρέπουν όχι μόνο την διατήρηση των χρηματοοικονομικών δεικτών άλλα και την ανάπτυξη τους σε περίοδο κρίσης.

Η εκπαίδευση βασίζεται στις εξελίξεις της Σχολής Μελέτης της Ρωσικής ως Ξένης Γλώσσας στην Αίγινα σε συνεργασία με το Εκπαιδευτήριο Ξένων Γλωσσών και Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Πρότυπο - Ζαραβελα Σοφία και το Ρωσικό Κέντρο Επιστήμης και Πολιτισμού της Αθήνας καθώς και το ινστιτούτο Λομονοσοβ και την κρατική ακαδημία οικονομικών του Ροστοβ-ον-δον.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png