"Η μικρή μας πόλη" του Θόρντον Ουάιλντερ. Από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης παρουσιάζει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Θόρντον Ουάιλντερ: "Η μικρή μας πόλη".
 
Μέσα από τη σχέση δύο παιδιών, της Έμιλυ και του Τζωρτζ, ο Ουάιλντερ καταγράφει την καθημερινή ζωή σε μια μικρή αμερικανική κοινότητα. Ξημερώματα και νύχτες, έρωτες και γάμοι, γειτονιές και παρέες και βόλτες στο φεγγαρόφωτο αποτελούν κάποιες από τις μικρές ή μεγάλες στιγμές των ηρώων αυτής της πόλης, που θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε πόλη σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Το πολυβραβευμένο έργο του Ουάιλντερ, αγγίζει με ευαισθησία και τρυφερότητα την πεμπτουσία της Ζωής. Καθημερινές, σημαντικές ή ασήμαντες στιγμές που ο χρόνος σβήνει από τη μνήμη με το πέρασμά του φωτίζονται αριστουργηματικά για να αναδείξουν τη μαγεία που κρύβεται πίσω από όλα όσα καθόρισαν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό την πορεία και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης
Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται:

Αλέξανδρος Παλάι, Ηλίας Θωμάς, Ρίκι Φράτνικ, Μαρία Λυκούρη, Αρετή Κουκούμη, Βασίλης Παλαμιδόπουλος, Παρασκευή Γεννίτσαρη, Πέτρος Φλεμετάκης, Νεκταρία Κοπανά, Ευάγγελος Στενάκης Παντελής Γκαρής Ελεάνα Μπέση, Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, Άκης Κουκουμής
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος
Μουσικές επιλογές: Ανέστης Κορνέζος
Φωτισμοί: Άκης Κουκουμής – Παντελής Γκαρής.
Στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.
Ημέρες παραστάσεων:
Παρασκευή 22 – Σάββατο 23
Σάββατο 30 – Κυριακή 31 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 20.30
Είσοδος ελεύθερη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png