Εκδήλωση για τον Νίκο Καζαντζάκη στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. [upd] Aναβάλλεται.

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 15 Ιουνίου εκδήλωση για το Νίκο Καζαντζάκη στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας, αναβάλλεται για τον Οκτώβριο.

Η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, σε συνεργασία με το περιοδικό "Η Αιγιναία", διοργανώνει το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 20.30 μ.μ. εκδήλωση για το Νίκο Καζαντζάκη, στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας. Πρόγραμμα: α) Χαιρετισμός από τη κυρία Ρουμπίνη Σμέρλα, Πρόεδρο του Ελληνικού τμήματος της Εταιρείας. β) Χαιρετισμός και παρουσίαση των ομιλητών από το Γιώργο Μπόγρη, Διευθυντή της Αιγιναίας και υπεύθυνο στην Αίγινα του Δικτύου "Πολιτιστικές διαδρομές Καζαντζάκης-Ζορμπάς". γ) Ομιλία της κυρίας Αθηνάς Βουγιούκα, ειδικής μελετήτριας του έργου του Καζαντζάκη, με θέμα: "Από το Γιώργη στον Αλέξη Ζορμπά". δ) Παρουσίαση από το Γιώργο Στασινάκη, Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, των βιβλίων: "Καζαντζάκης-Ζορμπάς. Μία αληθινή φιλία", "Ο Νίκος Καζαντζάκης και η Πολιτική’’ και της Επιθεώρησης "Le Regard cretois".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png