"Κυματισμοί". Η έκθεση της Μάρως Κερασιώτη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κολώνας.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας και η ομάδα "Αίγινα και Κεραμική" σας προσκαλούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κολώνας, στο αίθριο του οποίου θα εγκαινιαστεί η έκθεση κεραμικής της γνωστής κεραμίστριας Μάρως Κερασιώτη με τον τίτλο "Κυματισμοί".
Η Μάρω Κερασιώτη, διακεκριμένη διεθνώς για την κεραμική της και αναγνωρισμένη συγγραφέας, επανέρχεται στο νησί με τους "Κυματισμούς" της: μια σειρά από δημιουργίες που εμπνεύστηκε –πριν 10 χρόνια– από θαλάσσιο φυτό του βυθού της Αίγινας.
Η έκθεση, που εντάσσεται στα πλαίσια της 11ης Γιορτής Φιστικιού, οργανώνεται από το Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Αίγινας (ο πρώτος φορέας που οργάνωσε στο αίθριο του μουσείου της Κολώνας το 2009, σύγχρονη έκθεση), σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας και την Κ.Ε.Δ.Α. και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και την Π.Ε.Δ.Α.
Η πραγματοποίησή της οφείλεται στην άριστη συνεργασία του Συλλόγου με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, η οποία φιλοξενεί και πάλι σύγχρονες κεραμικές δημιουργίες στον υπέροχο χώρο του Μουσείου.