Μουσική εκδήλωση στην Πέρδικα από τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Πέρδικας "Ο Άγιος Σωστής".

Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας "Ο Άγιος Σωστής" διοργανώνει την Κυριακή 1/9/19 στις 20:30 ανοιχτή μουσική εκδήλωση με την Εστουδιαντίνα της Αίγινας στο ελεύθερο από τραπεζοκαθίσματα άκρο του παραλιακού πεζόδρομου (προς τον Άγιο Σώστη). Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο από την οδό Αγίου Σώζοντος (προέκταση του δρόμου από Σφεντούρι) και πάρκινγκ στον περιφερειακό δρόμο γύρω από την εκκλησία (Βολταριά).
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στα προεόρτια της μεγάλης γιορτής του Αγίου Σώστη και στην προσπάθεια του Συλλόγου μας για την αναβίωση του παραδοσιακού πανηγυριού του, καθώς και άλλων τοπικών εθίμων. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!
Σημ. Η εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει κάτω από τον Άγιο Σώστη, αλλά μεταφέρθηκε στο υπήνεμο ελεύθερο πλακόστρωτο στην αρχή του παραλιακού πεζόδρομου με τις ταβέρνες για καλύτερη ηχητική απόλαυση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png