Δημιουργία Ομάδας Αίγινας από το Ίδρυμα Καψάλη και το Σύλλογο Φίλων. "Γίνε κι εσύ διασώστης, μπορείς!".

Δημιουργία Ομάδας Αίγινας από το Ίδρυμα Καψάλη και το Σύλλογο Φίλων. "Γίνε κι εσύ διασώστης, μπορείς!".
Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 στο κτήριο του Ιδρύματος Καψάλη,  Λεωφόρο Πετρίτη, Αίγινα

Δελτίο Τύπου.
Η εμπειρία που αποκτάς μετά από ένα σεμινάριο ζωής όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου από την Ομάδα διαχείρισης κρίσεων, μπορεί να προκαλέσει μοιραίους προβληματισμούς και υπέροχες πρωτοβουλίες. Μέσα από αυτή την διάδραση και την κοινή ευαισθησία για το νησί μας που δεν έχει τέτοια ομάδα αποφασίσθηκε με ενθουσιασμό η δημιουργία μιας Ομάδας Αίγινας από το Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη και τον σύλλογο φίλων του με βάση ετοιμότητας το κτίριο του και πιθανή εμβέλεια τον Αργοσαρωνικό και με εκπαίδευση πιστοποιημένη από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων η οποία ασχολείται αυστηρά και με συνέπεια σύμφωνα με τα πρότυπα του ΟΗΕ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Αυτή η ομάδα θα αποτελείται από ευαισθητοποιημένους εθελοντές που τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του προφίλ τους θα πρέπει να είναι: να καλύπτουν το 18 έτος και να είναι καλοί άνθρωποι. Μπορούν να δηλώσουν την διάθεση συμμετοχής τους στα τηλέφωνα 6977266678 | 6906253949 | 6974090570 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με inbox στην σελίδα στο fb kapsalis foundation SF .

Γίνε κι εσύ διασώστης, μπορείς!

Η πρώτη συνάντηση που θα λύσει όλες τις πιθανές απορίες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00 ημέρα όπου το Ίδρυμα θα δεξιωθεί και τα μέλη του για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται το στίγμα για μια νέα αρχή στην οποία έστω κι ένας εθελοντής την στιγμή που μια ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο είναι πολύτιμος…. και το νησί μας…. μας έχει ανάγκη όλους…
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png