"Εφηβεία, μια νέα φάση ζωής", στην συνάντηση Γονεϊκής Επιμόρφωσης.

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 5.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 3η, για τη φετινή περίοδο, συνάντηση Γονεϊκής Επιμόρφωσης με θέμα: "Εφηβεία, μια νέα φάση ζωής: Συνδιάζοντας  την σταθερότητα με την ευελιξία". Από το τμήμα Εφήβων του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής Αθηνών του ΠΕΔΥ, με ομιλήτριες τις: κα Ιακώβου, παιδοψυχίατρο,  κα Μωρα'ι'τάκη, ψυχολόγο, κα Κωστοπούλου, ψυχολόγο και  κα Βλαχάβα, κοινωνική λειτουργό.

Η ώρα έναρξης: 5.00 μ.μ. θα τηρηθεί με ακρίβεια, ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος για τις εισηγήσεις και την συζήτηση που ακολουθεί, δεδομένης της ώρας αναχώρησης των ομιλητριών από την Αίγινα με το τελευταίο πλοίο, στις 7.15 μ.μ.) Οι ομιλίες οργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας,  Σπετσών & Αιγίνης και θα πραγματοποιούνται  στο Κέντρο Νεότητος, που βρίσκεται πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, Οδός Αγίας Θεοδώρας 6 - Αίγινα.

Σημειώνεται ότι για γονείς που δυσκολεύονται να αφήσουν τα παιδιά τους θα υπάρχει δωρεάν απασχόληση παιδιών σε ειδικά  διαμορφωμένη αίθουσα του Κέντρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png