"Ψυχική Ανθεκτικότητα και Ενδυνάμωση". Σεμινάριο από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Νέον" - Γιάννης Ντούρος, σε συνεργασία με "Το Χαμόγελο Του Παιδιού".

Σας προσκαλούμε στο σεμινάριο με θέμα  "Ψυχική Ανθεκτικότητα και Ενδυνάμωση",  που διοργανώνει το "ΝΕΟΝ" Κέντρο Ξένων Γλωσσών-Γιάννης Ντούρος σε συνεργασία με "Το Χαμόγελο Του Παιδιού".

Παράλληλα, θα γίνει η απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας στους Επιτυχόντες των Εξετάσεων Ιουνίου 2023.  Επιπλέον, θα επιδοθούν τα μαθησιακά προφίλ στους μαθητές που έκαναν το τεστ φέτος. Εισηγήτριες  Σεμιναρίου: Ιωάννα Χαρδαλούπα & Ιωάννα Γκίκα, Ψυχολόγοι

Η καθημερινότητα που βιώνουν οι γονείς είναι απαιτητική, καθώς συχνά καλούνται να ανταποκριθούν στις πολλαπλές και πολύ-επίπεδες ανάγκες των παιδιών. Οφείλουν να αντιμετωπίζουν τη διαχείριση κρίσιμων ζητημάτων, όπως ενδο-σχολικές συγκρούσεις ή αλλαγές και αναταραχές που συμβαίνουν σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο και επηρεάζουν σημαντικά τη σχολική κοινότητα, όπως η πρόσφατη πανδημία. Πώς μπορούν οι γονείς να υποστηρίξουν τα παιδιά μέσα σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες; Πώς μπορούν να υποστηριχθούν οι ίδιοι; Το σεμινάριο αυτό εξετάζει την έννοια της ψυχικής ανθεκτικότητας και δίνει απλές κατευθύνσεις για την υποστήριξη των γονέων, εστιάζοντας στο βασικό πυλώνα για την καλλιέργεια της ψυχικής ανθεκτικότητας της οικογένειας: την υποστήριξη και ενδυνάμωση του ίδιου του γονέα.

Κυριακή 10/12/2023 στις 11:00 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας

Με εκτίμηση, Γιάννης Ντούρος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png