Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, για τις ανάγκες διεξαγωγής του "13ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας".

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 για τις ανάγκες διεξαγωγής του 13ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας είναι:

Διακοπή – απαγόρευση διέλευσης οχημάτων και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από την 09:30 ώρα μέχρι πέρατος του αγώνα κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας, καθώς και μέρος της οδού Ακτής Τότη Xατζή, ήτοι από θέση "Ποσειδώνιο" έως και το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Διακοπή – απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από 12:00 έως 12:15 ώρα επί της οδού Ν. Καζαντζάκη, ήτοι από θέση "Ποσειδώνιο" έως και το τέλος του χώρου στάθμευσης έναντι του αρχαιολογικού χώρου "Κολώνας".

Διακοπή – απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από 11:40 και μέχρι πέρατος του αγώνα στον παραλιακό άξονα Λεωφόρος Δημοκρατίας και Ακτής Τότη Χατζή, ήτοι από θέση "Ποσειδώνιο" έως την θέση "Άγιος Βασίλειος" και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Από την 11:40 έως τις 14:30 ώρα, από την θέση "Αγίου Βασιλείου" σε ολόκληρη την παραλιακή οδό μέχρι και τον οικισμό της Πέρδικας θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου τα δύο ρεύματα θα παραμείνουν κλειστά, με το ένα ρεύμα να εξυπηρετεί οχήματα για λόγους έκτακτης ανάγκης υπό επιτήρηση, πάντα συνοδευόμενα από όχημα της οργανωτικής επιτροπής.

Από την 11:40 έως τις 14:30 ώρα, διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από την συμβολή των οδών Καποδιστρίου - Γυμναστηρίου (Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο) έως τη συμβολή των οδών Γυμναστηρίου - Ακτή Τότη Χατζή (Δημοτικό Στάδιο Αίγινας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png