Γιορτή της Γάτας. Έκθεση τέχνης και χειροτεχνίας. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν αποκλειστικά για προγράμματα στειρώσεων.

Η Αίγινα φημίζεται για την αριστεία των καλλιτεχνών της και τη γλυκύτητα των γατών της. Καλλιτέχνες και γάτες συναντιούνται τον Φεβρουάριο σε μια έκθεση τέχνης και χειροτεχνίας το Σαββατοκύριακο που αφιερώνεται στην Γιορτή της Γάτας, προσφέροντας κάτι σε όλη την οικογένεια.

Θα εκτίθενται πρωτότυποι πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά, χειροτεχνίες από ντόπιους και ξένους μόνιμα εγκατεστημένους καλλιτέχνες. Κοσμήματα και αξεσουάρ, χειροποίητα ,θα διατίθενται προς πώληση σε προσιτές τιμές. Ντόπιοι και ξένοι μουσικοί θα παίζουν μουσική όλη την ημέρα και θα τραγουδούν . Επιπλέον θα υπάρχουν   αναψυκτικά, φαγητό και ποτό. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης θα είναι τα δωρεάν μαθήματα αγγλικών, μια προσφορά που θα δώσει της ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να αποκτήσουν νέο λεξιλόγιο και εκφράσεις μέσω ενός  άκρως ενδιαφέροντος διαδραστικού μαθήματος που θα  περιλαμβάνει διασκεδαστικές ιστορίες γατών .Συγχρόνως θα υπάρχει ζωγραφική προσώπου – έτσι θα μπορέσετε αν το επιθυμείτε να αποκτήστε ένα πρόσωπο γάτας! Στην τόμπολα μας όλοι οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν ένα ωραίο δώρο στον εαυτό τους.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τον έλεγχο του πληθυσμού των γατών του νησιού μέσω της στείρωσης, τον καλύτερο τρόπο για να βοηθήσουμε τα αγαπημένα μας τετράποδα να ζήσουν μια ευτυχισμένη, ήρεμη και υγιή ζωή.

Πότε;

Σάββατο Φεβρουαρίου 12 μεσημέρι – 8 μ.μ

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 11 π.μ. – 5 μ.μ

Που;

1ο Δημοτικό Σχολείο Λιμένος Αίγινας, οδός Φανερωμένης, πλησίον γηπέδου

Δωρεάν μαθήματα αγγλικών

Σάββατο @ 13:00 & 18:00

Κυριακή @ 13:00

Είσοδος ελεύθερη

Τα λέμε εκεί!

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png