"Σχολικός Εκφοβισμός: Σύγχρονες μορφές, έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση". Ομιλία από την Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, σας προσκαλούμε στην ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.

Ο Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής Χρήστος Λορέντζος, θα μιλήσει για το φαινόμενο του εκφοβισμού στα σχολεία σήμερα, τις αιτίες που τον δημιουργούν, τις πολύπλευρες μορφές του, καθώς και το ρόλο των γονέων, της σχολικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος των παιδιών, στην έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπισή του και στην κατάλληλη στήριξη των μαθητών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Δημοτική Κοινότητα Αίγινας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας.

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png