Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης παρουσιάζει το έργο: «Reunion».

Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης ετοιμάζει άλλη μια παράσταση, τηρώντας το καθιερωμένο θεατρικό ραντεβού της με το κοινό της Αίγινας.
Ήρθε η ώρα λοιπόν για ένα Reunion. Και τι σημαίνει Reunion?
Σημαίνει επανένωση, ξανασμίξιμο, συνάντηση μιας ομάδας ανθρώπων μετά από καιρό. Όταν παλαιοί φίλοι νοιώθουν νοσταλγία για τα χρόνια που πέρασαν, για τις στιγμές που έζησαν, για τα πρόσωπα που αγάπησαν και έχουν ξεχάσει με τον καιρό την εικόνα του προσώπου τους.
Το reunion είναι μια χρυσή ευκαιρία για να συναντηθούν οι άνθρωποι, να τα πουν, να θυμηθούν, να συγκινηθούν, να κλάψουν, να γελάσουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να γιορτάσουν, να μετρήσουν απώλειες, να βάλουν απουσίες.
Όμως ένα reunion μπορεί να κρύβει και εκπλήξεις!
Τα μέλη μιας Σχολικής Θεατρικής Ομάδας αποφασίζουν να ξαναβρεθούν
Η Ομάδα έχει καιρό να βρεθεί παρά το γεγονός ότι ανέβαζε έργα και μετά την αποφοίτηση από το σχολείο. Λίγο ο covid λίγο οι δουλειές και ο δρόμος που πήρε ο καθένας στη ζωή του, η ομάδα έχει μικρύνει και κάποια μέλη έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.
Τελικά η ιδέα για ένα reunion αρέσει! Ο καθένας από την παλιά παρέα κάνει όνειρα για τη βραδιά του reunion! Κάπως έτσι αρχίζουν οι προετοιμασίες.
Όμως τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά…. Το κουδούνι του σπιτιού, όπου λαμβάνει χώρα η συνάντηση κτυπά αρκετές φορές και κρύβει πολλές εκπλήξεις…. Λουλούδια, γλυκά, μηνύματα, βιντεάκια, κάρτες και ένα… βάζο έχουν την τιμητική τους. Ακόμα και η περιπτερού της γειτονιάς !!!
Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις άλλους περιμένουν κι άλλοι εμφανίζονται κρύβοντας πολλές εκπλήξεις….. Η βραδιά όμως του reunion πρόκειται να είναι επεισοδιακή καθώς αντί για τα αναμενόμενα πρόσωπα εμφανίζονται κάποια άλλα …. Άσχετα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν παλιούς λογαριασμούς ………… και κάπου στο βάθος αχνοφαίνεται διακριτικά η μοναξιά και η απελπισία όλων αυτών των προσώπων, που αποζητούν την επικοινωνία, τη συντροφικότητα και την επιβεβαίωση!
Αυτά και άλλα πολλά στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.


Συμμετέχουν:
Θεοδωράκου Μαρία, Θωμάς Ηλίας, Κουκούμη Αρετή, Λυκούρη Μαρία, Μποτσιβάλης Γιώργος, Παλαμιδοπούλου Ειρήνη, Πιτσιλού Δήμητρα, Στουραϊτη Αγγελική, Τζώνη Ρία, Χρυσοχόου Ελένη
Κείμενο – σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος.
Επιλογή μουσικής: Ανέστης Κορνέζος
Χρώματα σκηνικού: Νεκταρία Μπήτρου.
Επιμέλεια αφίσας : Ματούλα Ρούσου.
Μέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 6 – Κυριακή 7 – Σάββατο 20 – Κυριακή 21 Απριλίου.
Ώρα έναρξης: 20.30
Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png