''Οι Φίλοι μας τα ζώα''. Έκθεση φωτογραφίας, από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας''.

"Οι Φίλοι μας τα Ζώα" με τις καλύτερες φωτογραφίες του 3ου ελεύθερου Διαδικτυακού Φωτογραφικού Διαγωνισμού που διοργάνωσε το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο ''Καποδίστριας'' από 1 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2024.

Συμμετείχαν 112 φωτογράφοι με 553 φωτογραφίες. Οι καλύτερες συμμετοχές αποτελούν την έκθεση που γίνεται στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας
στις 12,13 &14 Απριλίου με: 35 φωτογράφους & 54 φωτογραφικά έργα Υπάρχουν δύο βραβεία χορηγία του καταστήματος "Pet Shop Tzitzis - Aegina" των 150 ευρώ, σε είδη του καταστήματος, για την καλύτερη φωτογραφία που επέλεξε η κριτική επιτροπή και για την φωτογραφία που επέλεξε το κοινό, αυτή που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes.

Οι φωτογραφίες (τυπωμένες σε μέγεθος 30 Χ40, περίπου)θα δίνονται έναντι δωρεάς, στο συμβολικό ποσό των 15 ευρώ, με σκοπό την ενίσχυση τριών φιλοζωικών ομάδων στην Αίγινα: Προστασίας Ζώων Αίγινας Αγκιστρίου, Φάρμα Βρούβα και Αίγινα Cat Care. Οι ομάδες θα βρίσκονται στον χώρο της έκθεσης για ενημέρωση του έργου τους.

Η έκθεση θα λειτουργεί 10.00-21.00 και τις τρεις ημέρες και τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 20.00 με απονομή των βραβείων και παρουσίαση της δράσης των φιλοζωικών ομάδων που συμμετέχουν.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αίγινας για την δωρεάν παραχώρηση του Λαογραφικού Μουσείου, τον χορηγό του Διαγωνισμού και όλους τους συμμετέχοντες φωτογράφους στον 3ο διαδικτυακό διαγωνισμό του φωτογραφικού εργαστηρίου.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
Φαίη Πίττα
(1ο βραβείο του Διαγωνισμού από την κριτική επιτροπή)
Παναγιώτης Κορνάρος
(1η φωτογραφία του Διαγωνισμού από το κοινό με 134 likes)
Έφη Μπεγνή, Σωτήρης Σαραντίδης, Άννα Γκίκα, Αννίτα Λεούση, Ασπασία Λεούση, Χριστίνα Χαγιά, Δανάη Σήμαν, Δαβερώνα Ευφροσύνη, Δημήτρης Σεϊταρίδης, Ντίνα Χατζίνα, Γεωργία Δημητρίου., Γεωργία Μανιμανάκη, Γεωργία Παπαχρήστου, Γιάννης Ψαλιδάκος, Κώστας Λαγός, Μάνος Γρηγορίου, Μάνθος Ματθαίος Μακαρονας, Μαρίνα Λυπιρίδου, Δημήτριος Παπαδόπουλος , Παύλος Κουτρουμπας, Σοφοκλής Καλυκάκης, Σπύρος Σανσωνέτης, Βούλα Μαμακοπούλου, Ειρήνη Γουόλτερ, Αλέξανδρος Μρκ., Άρτεμις Λαβούτα, Αρχοντία Μαρία Μαδώνη, Βιβή Κορφιάτη, Βιβή Κουτσούκου, Καλλιρρόη Μπέση, Ματίνα Κασιμάκη, Σταύρος Μακρίδης, Έλενα Φουντούκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png