Πρόγραμμα τριήμερου εορτασμού της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος, στο παρεκκλήσι του Μητροπολιτικού Ναού στο Μεριστό.

Το Ε.Σ του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγ. Διονυσίου Αιγίνης έχει την τιμή να προσκαλέσει τους δυναμένους ιερείς και τον πιστό λαό εις τον τριήμερο εορτασμό επ' ευκαιρία της μνήμης της Αγ. Παρασκευής και του Αγ. Παντελεήμονος, κατά το εξής πρόγραμμα:

Πέμπτη 25/7  Το εσπέρας ώρα 19:30 ο Μέγας Εσπερινός της εορτής της Αγίας Παρασκευής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας κ.κ Εφραίμ, στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Ναού. Περί ώραν 21:15 η Λιτάνευσις της Ιεράς εικόνος (μέχρι το “Λεούσειο” και της παρακειμένης οδού. Διανομή άρτων στο τέλος της λιτανείας

Παρασκευή 26/7 7:00- 10:15 Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα ώρα 19:30 ο Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος και η Παράκλησις της Αγ, Παρασκευής.

Σάββατο 27/7 (Αγ. Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος), 7:00- 10:00 όρθρος και Θεία Λειτουργία ( στο ναό της Αγ, Παρασκευής). Το απόγευμα ώρα 19:30 Ο Εσπερινός της Κυριακής και η Παράκλησις στον Άγιο Παντελεήμονα (προσκύνησις Τιμίου Λειψάνου).

Ανακοίνωσις: Ο Ναός της Αγ. Παρασκευής θα παραμένει ανοικτός για προσκύνημα νυχθημερόν όλο το τριήμερο.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png