Ο Rwanda Bumbogo στο Coffee Island της Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Η Coffee Island υποδέχεται το 12ο Microfarm Project ® στα καφεκοπτεία της, τον “Rwanda Bumbogo”. Για το νέο “Limited Edition” καφέ, ταξίδευσε στη Rwanda και το σταθμό επεξεργασίας του το Bumbogo, από τον οποίο πήρε και το όνομά του.

Πρόκειται για έναν μονοποικιλιακό Specialty καφέ (Arabica 100%) με ιδιαίτερο γευστικό προφίλ, το οποίο αναδεικνύεται από το artisan καβούρδισμά του που επιλέχτηκε ειδικά από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Coffee Island.

Άρωμα μελιού, σταφίδας, λάιμ και κακάο είναι τα ανεπανάληπτα γευστικά χαρακτηριστικά του Rwanda Bumbogo. Τα αρώματά του γίνονται εύκολα αντιληπτά ακόμη και εάν δεν είσαι ειδικός του καφέ, αλλά ένας λάτρης του καφέ!

Επιλέγοντας να το απολαύσετε σε ένα καφεκοπτείο Coffee Island ως Cappuccino Latte ή Iced Latte, σίγουρα θα ανταμειφθείτε.

Αν προτιμάτε τον καφέ Φίλτρου, δοκιμάστε τον με την μέθοδο εκχύλισης V60.


Διατίθεται αποκλειστικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε όλα τα καφεκοπτεία Coffee Island, σε συσκευασία των 200γρ που δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε το απίστευτο άρωμά του, απλά πιέζοντας το σακουλάκι και μυρίζοντας στην ειδική βαλβίδα στο μπροστινό μέρος.

Δοκιμάστε τον πριν εξαντληθεί! Μοναδικός καφές για μοναδικούς ανθρώπους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png