Σε λειτουργία και πάλι ο θερινός κινηματογράφος Σινέ Μαρίνα.

Δελτίο Τύπου.
Μετά από ένα διάλειμμά 18 ετών το κάτω σινεμά ξανανοίγει τις πόρτες του για να μας ταξιδέψει στο μαγευτικό κόσμο του σινεμά. Πόσες αναμνήσεις από τότε που με πήγαινε η γιαγιά μου για να δούμε κάποια ταινία, αλλά και για να φάμε το λαχταριστό παγωτάκι μας σε κουτάκι με το πλαστικό κουταλάκι. Θυμάμαι και το πατέρα μου που μου έλεγε ότι από τότε που ήταν μικρός κάθε μέρα όλη η παρέα του δάσους, Χρήστος, Άκης, Λίζα, Γιώργος, Μαργαρίτα, Δημήτρης, Νίκος, Ελένη και άλλοι ήτανε στο σινεμά, από τον Ιούνιο έως και το Σεπτέμβριο. Ήρθε πάλι ο χρόνος να ξαναγευτούν οι παλιοί και εμείς τις ωραίες εκείνες στιγμές που περάσαμε την εποχή εκείνη αλλά και οι νέοι, η νέα γενιά να δει πως περνάγαμε τις καλές τότε εποχές που δεν είχαμε κινητά, τάμπλετ, nova, Netflix.

Ήθελα να ξαναδώσω ζωή σε ένα «μύθο» το Σίνε ΜΑΡΙΝΑ, ήθελα να ξαναζήσω αυτή την ωραία εμπειρία. Να ξαναταξιδέψω μέσα από τις ταινίες σε μέρη φανταστικά και πανέμορφα, να γελάσω αβίαστα με τις κωμωδίες, να βρω τη λύση σε ταινίες μυστηρίου. Ήθελα να δώσω ζωντάνια στην περιοχή, όχι μόνο στην Αγία Μαρίνα αλλά και στη Σουβάλα, το Μεσαγρό, τις Άλωνες, το Κοντό, τη Βαγία ακόμη και στην Αίγινα. Το Σίνε ΜΑΡΙΝΑ διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες οθόνες στην Αττική, τα μηχανήματα είναι καινούργιας τεχνολογίας, ο ήχος σε καθηλώνει.

Θέλω να προσέξω και την κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε όποιος επισκεφτεί το Σίνε ΜΑΡΙΝΑ να μείνει ευχαριστημένος και ικανοποιημένος. Το κυλικείο μας διαθέτει όλα τα καλούδια για να περάσετε μία ευχάριστη βραδιά απολαμβάνοντας την ταινία. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια μου και θα μας επισκεφτεί. Έχω έρθει σε συμφωνία με την εταιρία Feelgood για όλες τις ταινίες που θα προβληθούν φέτος στο Σίνε ΜΑΡΙΝΑ.

Σας περιμένω όλους Ντίνος Σχοινοχωρίτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png