“Man of God”. Η ζωή του Αγίου Νεκταρίου σε κινηματογραφική ταινία, όπου πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα.

Man of God: Ταινία αμερικανικής παραγωγής με ξένους και Έλληνες ηθοποιούς για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως γυρίζεται στην Ελλάδα, είναι ο τίτλος αφιερώματος που κάνει σήμερα το διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων "Ορθοδοξία". Ο Άρης Σερβετάλης έχει προταθεί για το ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, ενώ στο καστ δεν αποκλείεται να υπάρχουν ονόματα όπως του Τζόναθαν Τζάκσον, Μίκι Ρούρκ, Τομ Χάνκς στο ρόλο του συμπαραγωγού.

"Η κινηματογράφηση θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα μέρη από όπου πέρασε ο Άγιος Νεκτάριος, αλλά και στην Αίγινα καθώς και στο νοσοκομείο που άφησε την τελευταία του πνοή", αναφέρει το αφιέρωμα -ρεπορτάζ.

"Την ταινία “Man of God”( ο άνθρωπος του Θεού ) σκηνοθετεί η Αμερικανίδα Ελένα Πόποβιτς, η οποία το 2012 ταξιδεύοντας από την Σερβία για το Λος Άτζελες σε ένα ταξίδι ρουτίνας, διάβασε τον βίο του Αγίου Νεκταρίου και εμπνεύστηκε το σενάριο πάνω στο οποίο βασίζονται τα γυρίσματα της ταινίας".

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το αφιέρωμα - ρεπορτάζ εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png