Παραίτηση Παναγιώτη Λάκκου από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αίγινας.

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες στο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριο Εφραίμ, ο διευθυντής του Νοσοκομείου Αίγινας κύριος Παναγιώτης Λάκκος. Η παραίτηση μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει δεκτή, ενώ ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν μετά το Πάσχα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Λάκκο, δήλωσε πως η παραίτησή του οφείλεται στο γεγονός ότι διαφωνούσε στον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης. Ο ίδιος τόνισε ότι για να βελτιωθεί η πορεία της εξυγίανσης του νοσοκομείου πρέπει να υπάρξουν δραστικές αλλαγές, ενώ σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι αυτή τη στιγμή δεν θέλει να αναφερθεί σε συγκεκριμένα θέματα.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι υπάρχουν θέματα διοίκησης και διαχείρισης στα οποία διαφωνεί ριζικά. Ο κύριος Λάκκος είχε συνάντηση με το Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριο Εφραίμ την Παρασκευή, οπότε και υπήρξε συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά τα θέματα που συζητήθηκαν. Ο κύριος Λάκκος υπέβαλε την παραίτησή του δύο ημέρες αργότερα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png