Εκδήλωση για θέματα υγείας και πρόληψης από το Δήμο Αίγινας.

Μία ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Λαογραφικό Μουσείο από το Δήμο Αίγινας. Η εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια της ενημέρωσης για θέματα πρόληψης των κατοίκων του νησιού, περιελάμβανε ομιλία από τον Δρ. Αντώνιο Πολυδώρου, συντονιστή της Ομάδας Εργασίας του Τομέα Υγείας του Δήμου και είχε ως θέμα: "Αντιμετώπιση πολυαγγειακού ασθενούς". Η εισήγηση προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου γέμισε ασφυκτικά. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κύριο Πολυδώρου για την προσφορά του στον Τομέα Υγείας του Δήμου Αίγινας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης μουσική πιάνου με την Ελένη Μαλτέζου, αλλά και την ανάπτυξη άλλων θεμάτων όπως: “Υγιεινή διατροφή και καρδιά“ καθώς και “Η σημασία της σωματικής άσκησης για την καλή λειτουργία της καρδιάς”. Δυστυχώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν ήταν εφικτή η καταγραφή του συνόλου της εκδήλωσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png