Η πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ, κυρία Ολυμπία Χαλδαίου Μπήτρου μιλά στο Aegina Portal για τη διήμερη δράση ενημέρωσης και πρόληψης στην Αίγινα.

Η πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ, κυρία Ολυμπία Χαλδαίου Μπήτρου μίλησε στο Aegina Portal για τη διήμερη δράση ενημέρωσης στην Αίγινα. Το πρώτο μέρος της δράσης που διοργανώνει το "ΑγκαλιάΖΩ" ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Λαογραφικό Μουσείο. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία που αφορά την ενημέρωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος και του κακοήθους μελανώματος. Η πρώτη ημέρα της δράσης αφορούσε την εξέταση του κοινού από τον δερματολόγο κύριο Αλχοντάρι Μπασίρ. Η υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας είναι πολύ σημαντική, καθώς συχνά σε τέτοιου είδους εξετάσεις μπορεί να διαπιστωθεί έγκαιρα η αρχή ενός προβλήματος.

Περισσότεροι από 150 κάτοικοι του νησιού εξετάστηκαν σήμερα με στο πλαίσιο της δράσης του "ΑγκαλιάΖΩ". Για την αξία αυτή της πρωτοβουλίας μίλησε στο Aegina Portal ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Αύριο Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιστημονική ημερίδα με θέμα: "Καρκίνος του δέρματος και κακόηθες μελάνωμα: Πρόληψη και θεραπεία", με τη συμμετοχή ογκολόγου, δερματολόγου. Η ημερίδα θα γίνει στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας και θα ξεκινήσει  στις 10.30 π.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png