Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην Αίγινα. Εκπαιδευτικό σεμινάριο και δωρεάν εξετάσεις το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Δανάη".

Στην Αίγινα βρίσκονται από το πρωί μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο με σταθμούς την Αίγινα, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα. Σήμερα το πρωί στην Παλαιά Προβλήτα έγιναν δωρεάν εξετάσεις μέτρησης σακχάρου από εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ δόθηκε ενημερωτικό υλικό. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Γκόλφω Γεμιστού μιλώντας στο Aegina Portal, κάλεσε του κατοίκους του νησιού να παρακολουθήσουν μία πολύ σημαντική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Δανάη σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.

Πρόκειται για εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: "Βλέποντας το Διαβήτη Σφαιρικά" με ομιλητές τον Δρ. Απόστολο Φούτρη, Παθολόγο με εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη, Επιμελητή Β’ Κέντρου Υγείας Αίγινας, τη Δρ. Στέλλα Ηρακλειανού, Παθολόγο με εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη, Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής, Διαβητολογικό Κέντρο, Γ.Ν. «Τζάνειο» Πειραιά και τη κα Θεουλίδου Σοφία, Χειρουργό-Οφθαλμίατρο, συνεργάτη Γ.Ν. «Τζάνειο» Πειραιά.

Επιπλέον, μεταξύ 19:00-21:00, θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο δωρεάν εξετάσεις ματιών (βυθοσκοπήσεις) και ποδιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png