Ομιλία για την εναλλακτική ιατρική από τον ιατρό κ. Χ. Μαυροθαλασσίτη.

Με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η ομιλία με θέμα την εναλλακτική ιατρική στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, με εισηγητή τον ιατρό Χ. Μαυροθαλασσίτη. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή.

Το ηχητικό αρχείο από την εισήγηση του ιατρού Χ. Μαυροθαλασσίτη



Η ομιλία του κυρίου Μαυροθαλασσίτη αφορούσε καρδιολογικά ζητήματα, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, αλλά ένα ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα, αυτή της εναλλακτικής ιατρικής. Χρησιμοποιώντας τρία χαρακτηριστικά περιστατικά, ανέπτυξε την εισήγησή του παρουσιάζοντάς τα τόσο από την πλευρά της εναλλακτικής, όσο και της κλασσικής ιατρικής.  Η ομιλία παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον, και τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν ήταν ανατρεπτικά σε πολλούς τομείς.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, το κοινό εντυπωσιασμένο από τα στοιχεία που παρουσίασε ο κύριος Μαυροθαλασσίτης, ζήτησε και μία νέα ομιλία αυτή τη φορά σε μεγαλύτερο χώρο, καθώς αρκετοί αναγκάστηκαν ή να μείνουν έξω από την αίθουσα ή να αποχωρήσουν αφού δεν κατάφεραν να βρουν θέση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Νεκτάριος Λεούσης και Νίκος Πούντος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png