Πρόταση για τη δημιουργία σταθμού αναμονής ασθενών, από την Αίγινα και τα νησιά, στο λιμάνι του Πειραιά.

Μία πρόταση ιδιαίτερα σημαντική, παρουσιάζει μέσα από την επιστολή της προς το Aegina Portal η κυρία Αθηνά Λαμπαδαρίου, το πρόσφατο περιστατικό διακομιδής της μητέρας της στον Πειραιά για λόγους υγείας. Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα: "Παρακαλώ κάθε αρμόδια αρχή όπως μεριμνήσει για τη δημιουργία σταθμού αναμονής ασθενών με το ανάλογο προσωπικό στο λιμάνι του Πειραιά (όπως υπήρχε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού) με σκοπό την υποδοχή ασθενών από την Αίγινα και τα υπόλοιπα νησιά.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου, και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου την εταιρεία Aegean Flying Dolphins, τον πλοίαρχο του F/D Athina κύριο Χατζινάκη, το πλήρωμα  τον πράκτορα και τους επιβάτες για την μοναδική, υποδειγματική φιλοξενία και συμπαράστασή τους. Στις 15 Απριλίου με το δρομολόγιο των 15.00 από το λιμάνι της Αίγινας μετέφεραν με παραπεμπτικό από το Κέντρο Υγείας προς εφημερεύον νοσοκομείο στον Πειραιά, την ασθενή μητέρα μου και έμενα. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, πάρα τις αλλεπάλληλες κλήσεις, το ΕΚΑΒ καθυστέρησε 1ώρα και εικοσιπέντε λεπτά να μας παραλάβει, με αποτέλεσμα το πλοίο να ακυρώσει ακόμα και το προγραμματισμένο δρομολόγιο του επιστροφής  Πειραιά - Αίγινα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω την εφημερεύουσα ιατρό κυρία Σβετλάνα Λεωνίδη, την ιατρό κυρία Δημητριάδη,τον εθελοντή οδηγό του ασθενοφόρου κύριο Νικόλαο Λύτρα και όλο το προσωπικό του κέντρου Υγείας Αίγινας!

Στην δική μας περιπέτεια υγείας σταθήκαμε τυχεροί να συναντήσουμε Ανθρωπιά, όμως δεν αρκεί να στηριζόμαστε στην τύχη, την  ιδιωτική πρωτοβουλία και τον εθελοντισμό, δικαιούμαστε και την κρατική μέριμνα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές.
Αθηνά Λαμπαδαρίου,
κάτοικος Αίγινας"

Αυτά αναφέρει η κυρία Λαμπαδαρίου στην επιστολή της, θέτοντας μία ακόμη παράμετρο στα θέματα υγείας του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png