Παραιτήθηκε χθες ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας κύριος Αντώνιος Πολυδώρου.

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες στο Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου  κύριος Αντώνιος Πολυδώρου. Τη σχετική αναφορά έκανε χθες κατά την ενημέρωση  προς το σώμα, για τη λειτουργία της Επιτροπής Υγείας, ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση η επιτροπή θα επανασυσταθεί και θα λειτουργεί ως ένα μικρότερο και περισσότερο ευέλικτο σχήμα, αποτελούμενη από λιγότερα μέλη.

Η Επιτροπή Υγείας ή για την ακρίβεια η ομάδα εργασίας για την υποστήριξη του τομέα υγείας της Αίγινας, λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2011 οπότε και ο καθηγητής κύριος Αντώνιος Πολυδώρου τίθεται επικεφαλής, επιτελώντας σημαντικό έργο με μία σειρά από εθελοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις. Ο κύριος Πολυδώρου πρώην αντιπρόεδρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, ήταν κεντρικό πρόσωπο στη δημιουργία και λειτουργία του Θαλάμου Αυξημένης Ιατρικής Φροντίδας στο νοσοκομείο Αίγινας, καθώς το Ωνάσειο προσέφερε εξοπλισμό για τη δημιουργία του θαλάμου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png