Σε εξέλιξη βρίσκεται επείγουσα αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών δύο συμπολιτών μας. Έκκληση από τις οικογένειες τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί επείγουσα αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών δύο συμπολιτών μας, των κυρίων Παναγιώτη Χατζόπουλου και Νεκτάριου Σκορδίλη. Από τις 9 των πρωί στο κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ βρίσκεται η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου προκειμένου να συγκεντρώσει τις αναγκαίες μονάδες αίματος, που αφορούν δύο ξεχωριστές περιπτώσεις νοσηλείας, οι οποίες όμως καθώς συνέπεσαν χρονικά και έχουν μεγάλη ανάγκη από αρκετές μονάδες αίματος γίνονται ταυτόχρονα.

Οι κάτοικοι του νησιού έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση των δύο οικογενειών, ωστόσο χρειάζονται ακόμη περισσότερες μονάδες και μεγαλύτερη προσέλευση αιμοδοτών μέχρι τις 5 σήμερα το απόγευμα, που θα παραμείνει η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου στην Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png