Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα, η δωρεάν εξέταση μαστού στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν μία ακόμη πρωτοβουλία του Κέντρου Υγείας Αίγινας, το οποίο στο πλαίσιο πρόληψης του καρκίνου του μαστού, διοργάνωσε σήμερα δωρεάν εξετάσεις μαστού με τη συμμετοχή μιας ομάδας έμπειρων, εξειδικευμένων επιστημόνων, του Κέντρο Μαστού "Έλενα Βενιζέλου". Οι μαστολόγοι που εξέτασαν τις κυρίες που επισκέφθηκαν σήμερα το Κέντρο Υγείας, είχαν μεταφέρει μαζί τους μηχανήματα, ακόμη και projector με τον οποίο παρουσιάζονταν σχετικές πληροφορίες για αυτοεξέταση και άλλα σημαντικά θέματα, ενώ μοίρασαν και ενημερωτικά φυλλάδια. Να σημειώσουμε ότι οι εξετάσεις έγιναν απολύτως δωρεάν, κατόπιν ραντεβού, σε τρία διαφορετικά γραφεία, οπότε η αναμονή ήταν ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Με αυτό το ρυθμό εξετάστηκαν περίπου 60 γυναίκες.

Η πρόσκληση των μαστολόγων στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, έγινε από τη διευθύντρια Ευαγγελία Γεδαδάκη και τη μαία κυρία Καίτη Τζίμη. Οι μαστολόγοι του Κέντρο Μαστού του Μαιευτηρίου "Έλενα Βενιζέλου" προσέφεραν εθελοντικά το Σάββατό τους για να έρθουν στην Αίγινα και να εξετάσουν. Για αυτή την επιτυχημένη πρωτοβουλία μίλησε στο Aegina Portal ο Παναγιώτης Δασκαλάκης, χειρουργός, επιμελητής Α΄στο Κέντρο Μαστού στο Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου.

Ο κύριος Δασκαλάκης είπε, ανάμεσα σε άλλα, ότι Κέντρο Μαστού στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου εξυπηρετεί άμεσα επείγοντα περιστατικά: "Οι πόρτες είναι ανοιχτές, βέβαια υπάρχουν προγραμματισμένα ραντεβού από πολύ καιρό πριν, όμως τα έκτακτα περιστατικά μπορούμε να τα δεχθούμε χωρίς ραντεβού για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ή να ξεδιαλύνουμε κάποια πολύ δύσκολη περίπτωση".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png