Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης για τη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Πέρδικας είναι η λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου της περιοχής, που εξακολουθεί να παραμένει κλειστό. Κι ενώ τα αντίστοιχα ιατρεία των άλλων Δημοτικών Κοινοτήτων λειτουργούν, σύμφωνα με τις προ μηνών ανακοινώσεις, δεν συμβαίνει το ίδιο και σε αυτό της Πέρδικας. Ο κύριος Αμάφης έχει ζητήσει επανειλημμένα σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τη στελέχωση του ιατρείου, προκειμένου να εξυπηρετεί κάποιες ώρες την εβδομάδα του ηλικιωμένους του χωριού, που δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης στην πόλη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Χθες η Κοινότητα εξέδωσε ερώτηση την οποία κοινοποιεί στη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αίγινας και αναφέρει τα ακόλουθα: Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τούς λόγους για τούς οποίους το Αγροτικό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας δεν έχει έως σήμερα και για όλο το τρέχον έτος επανδρωθεί με την παρουσία ιατρού και για τις ημέρες και ώρες που προβλέπονται. Η παντελής απουσία του αγροτικού ιατρού έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους κατοίκους της Κοινότητάς μας ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους και σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα μετακίνησης στο κέντρο της Αίγινας. Τέλος, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι επανειλημμένως έχουμε απευθυνθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για το ίδιο θέμα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png