Ομιλία με θέμα "Ο καρκίνος του μαστού στις γυναίκες σήμερα".

 Το νοσοκομείο Αίγινας"Ο Άγιος Διονύσιος" και ο σύλλογος "Οι Φίλοι της Αίγινας", συνδιοργάνωσαν ομιλία με τίτλο: "Ο καρκίνος του μαστού στις γυναίκες σήμερα". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας της Μητρόπλης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης (παλαιό οικοτροφείο). Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας. Εισηγητής ήταν ο καθηγητής Νικόλαος Κελέσης, ειδικός χειρουργός παθήσεων χειρουργικής ογκολογίας.

Να σημειώσουμε, ότι εκτός από την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση, οι δύο φορείς συνδιοργανώνουν πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφίας και κλινικής εξέτασης από τον ειδικό χειρουργό - ογκολόγο Νικόλαο Κελέση τη Δευτέρα 31η Οκτωβρίου και την Τρίτη 1 Οκτωβρίου από ώρα 9 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι, στο χώρο του νοσοκομείου. Όπως έγινε γνωστό, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης, προστέθηκε και μία ακόμη ημέρα, η Τρίτη 1 Οκτωβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png