Ενισχύθηκε και με τέταρτο οδηγό το Κέντρο Υγείας Αίγινας.


Ένα πάγιο αίτημα των οδηγών του Κέντρου Υγείας Αίγινας, δηλαδή η πρόσληψη και άλλων συναδέλφων τους (μέχρι πρόσφατα ήταν τρεις) ώστε να ενισχυθούν τα ωράρια και να επεκταθούν οι δυνατότητες μεταφοράς των ασθενών έγινε πραγματικότητα με την πρόσληψη μίας υπαλλήλου. Δυστυχώς, η οδηγός μετά από έναν τραυματισμό δεν μπορεί εκτελέσει τα καθήκοντά της. Ο κύριος Στέλιος Θεριανός, με την ιδιότητά του ως δημοτικού συμβούλου, αλλά και ως εργαζόμενου στο Κέντρο Υγείας, ενημέρωσε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος τους συναδέλφους του για τις τελευταίες εξελίξεις λέγοντας ότι: "Για καλή μας τύχη μας ήρθε μία καινούργια οδηγός, για κακή μας τύχη έσπασε το πόδι της η κοπέλα. Τι να κάνουμε ήμασταν άτυχοι". Συμπληρώνοντας ότι εκτός από τα διαρκή προβλήματα που προκαλεί η κάλυψη των θέσεων στη συγκεκριμένη ειδικότητα, για τους οδηγούς εκκρεμούν άδειες από το 2015.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Πάντως, ο κύριος Θεριανός σημείωσε ότι η οδηγός, μάλλον, θα είναι εφικτό να επιστρέψει στη θέση της αυτόν τον μήνα.

Στα θετικά αυτής της ενημέρωσης που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Θεριανός, ήταν ότι το Κέντρο Υγείας έχει εξασφαλίσει καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων και ιατροφαρμακευτικό υλικό, ενώ βρίσκονται σε λειτουργία τμήματα όπως το ακτινολογικό και το μικροβιολογικό, που είναι πολύ σημαντικά για την υγεία των κατοίκων του νησιού.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην ίδια συνεδρίαση έγινε αναφορά σε ζητήματα που αφορούν την κτιριακή συντήρηση του Κέντρου Υγείας, αρμοδιότητα που από το 2007 είναι του Δήμου Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png