"Σκελετική Υγεία, Πρόληψη και Ενημέρωση". Ημερίδα και δωρεάν μετρήσεις σπονδυλικής στήλης.


Το Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη και ο Σύλλογος Φίλων του, σε συνεργασία με το "Scoliosis Spine Laser Center" , ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Σπονδυλικής Στήλης στην Ελλάδα, διοργανώνει ημερίδα στην οποία θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις Σπονδυλικής Στήλης την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στο ιδιόκτητο κτίριο του στη Λεωφόρο Πετρίτη στην περιοχή Λιβάδι Αίγινας και ώρες: 10:00-17:00.
Στόχος του προγράμματος "Σκελετική Υγεία, Πρόληψη και Ενημέρωση" είναι οι κάτοικοι του νησιού και όσοι το αγαπούν να αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση σε εξέταση κύφωσης και σκολίωσης από έναν αξιόπιστο φορέα με δράση από το 1952 που έχει στο ιστορικό του 7500 προληπτικούς ελέγχους σε όλη την επικράτεια τα τελευταία τρία χρόνια.
"Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν".

Η εξέταση αφορά ενήλικες με προκαθορισμένα ραντεβού κλεισμένα χρονικά  πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος. Με ιδιαίτερη ευαισθησία παρέχεται ο έλεγχος σε παιδιά με ελάχιστο ύψος 1.35μ.  και με ενυπόγραφη έγκριση του κηδεμόνα.  Θέλουμε υγιή παιδιά σήμερα και υγιείς ενήλικες αύριο.

Πριν από τριάντα χρόνια οι γιατροί συναντούσαν συχνά "καμπούρες" μόνο σε ηλικιωμένους άντρες και γυναίκες, σήμερα δυστυχώς το φαινόμενο απαντάται συχνά σε έφηβους ακόμα και σε παιδιά.
Η τεχνολογία και το νέο life style  αλλάζει τη στάση του σώματος και επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας. Μέσα στα πλαίσια εγρήγορσης και σωστής αντιμετώπισης, η ημερίδα θα πλαισιωθεί από κύκλο ομιλιών καταξιωμένων ιατρών και επιστημόνων συναφών με το θέμα. Πρώτιστη μέριμνα η ενημέρωση καθώς και η άμεση επαφή και γνώση μέσω της συζήτησης με ένα δυναμικό team ειδικών που θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο που θα διεξάγονται και οι εξετάσεις.

Αποσκοπώντας στην καθολική συμμετοχή του προγράμματος το οποίο ευεργετικά λειτουργεί προς όφελος της υγείας των κατοίκων της Αίγινας απευθυνόμαστε στους φορείς πολιτιστικούς, κοινωνικούς, φιλανθρωπικούς, αθλητικούς και επαγγελματικούς. Εκπρόσωπος του φορέα δύναται με χαρά να απευθύνει έναν πολύ σύντομο χαιρετισμό. Απευθυνόμαστε όμως πρώτιστα στα μέλη μας και στους φίλους.
Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την δήλωση ενδιαφέροντος καθώς και την έγκριση (μόνο για ανηλίκους) και επικοινωνήστε με την ομάδα εφαρμογής του project:

Φόρμα συμμετοχής για ενηλίκους

Φόρμα συμμετοχής για ανηλίκους
 
κα Λίλη Βογιατζή Λεούση 6974090570
κα Δήμητρα Στάθη Χατζίνα 6942912800 ή
αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Θα ενημερωθείτε έγκαιρα για το ραντεβού σας.

Το πλαίσιο των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα Κυριακή 23.4.2017 και ώρες: 11:30-13:30 με ελεύθερη είσοδο στον χώρο του Ιδρύματος (Λεωφόρο Πετρίτη) όπου θα λάβουν χώρα και οι εξετάσεις αλλά σε διαφορετικό επίπεδο και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μπόγρης Γεώργιος | χειρουργός ορθοπεδικός
Χρυσάγη Μαρκέλλα | χειρουργός ορθοπεδικός
Ζήκος Κέντρος | φυσίατρος
Οικονόμου Στέλιος | φυσικοθεραπευτής
Τροχίδης Φίλιππος | φυσικοθεραπευτής
Μπήτρου Φωτεινή | πρωταθλήτρια στίβου
Ζαμπέλης Βασίλης | πρωταθλητής Μαραθωνίου

Τον συντονισμό των ομιλητών και την επιστημονική εποπτεία του προγράμματος έχει ο ιατρός – χειρουργός ορθοπεδικός και μέλος του  Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος κος Ιωάννης Ρούμπος ενώ τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης η κα Ξανθένια Μαντά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png