Ξεκίνησε τη λειτουργία του το μικροβιολογικό εργαστήριο του ιατρού κ. Λουκά Σίνου.


Άρτια εξοπλισμένο, με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, το μικροβιολογικό εργαστήριο του ιατρού κυρίου Λουκά Σίνου ξεκίνησε τη λειτουργία  εδώ και λίγες ημέρες. Το εργαστήριο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο με αναλυτές από κορυφαίες εταιρίες του χώρου. Διαθέτει επίσης ένα καινοτόμο ιατρικό μηχάνημα που λέγεται Vein Viewer και απεικονίζει το φλεβικό σύστημα κάνοντας γρήγορη και ανώδυνη τη διαδικασία της αιμοληψίας.

Με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας του εργαστηρίου, ο ιατρός κύριος Λουκάς Σίνος μίλησε στο Aegina Portal παρουσιάζοντας τις σύγχρονες δυνατότητες του εργαστηρίου, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα των ιατρικών υπηρεσιών είναι η σωστή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, καθώς και η στενή συνεργασία με τους κλινικούς γιατρούς για την παρακολούθηση των εξεταζομένων.

Ο Λουκάς Σίνος είναι γιος του αείμνηστου Αλέξανδρου Σίνου ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Αίγινα ως παθολόγος για 35 χρόνια στο νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος". Ο Λουκάς Σίνος ξεκίνησε το 2010 την εξειδίκευση του στην ιατρική βιοπαθολογία (μικροβιολογία) στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για δυο χρόνια και το 2012 συνέχισε την ειδικότητά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, για τα επόμενα 4 χρόνια, μέχρι και την λήψη της ειδικότητας.

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Πηλέως 5 στο κέντρο της Αίγινας, 1 - 2 λεπτά από το λιμάνι,  σε έναν προσεγμένο με όμορφη διαμόρφωση χώρο.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 π.μ. και παρέχει τη δυνατότητα κατ οίκον αιμοληψίας, ενώ κατόπιν συνεννόησης πραγματοποιούνται αιμοληψίες και το Σάββατο. Επίσης το εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png