Η αποδοχή δωρεάς της 2ης ΔΥΠΕ του ασθενοφόρου οχήματος από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για το Κέντρο Υγείας Αίγινας.


Με σημαντική καθυστέρηση (η είδηση της δωρεάς του ασθενοφόρου είχε γίνει γνωστή ήδη από τον Ιούλιο με ανακοίνωση στο Δημοτικό Συμβούλιο και σχολιάστηκε συχνά τους μήνες που ακολούθησαν) η 2η ΔΥΠΕ  δημοσίευσε σήμερα την αποδοχή της δωρεάς του οχήματος από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για αποκλειστική χρήση από το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Πρόκειται για ένα ασθενοφόρο μάρκας Daimler Chrysler, με ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας το 2004. Στην ίδια απόφαση αναφέρεται η σύνταξη από την ενιαία Νομική υπηρεσία της 2ης ΔΥΠΕ της συμβολαιογραφικής πράξης αποδοχής δωρεάς του ασθενοφόρου, η σύνταξη ευχαριστήριας επιστολής προς το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, η κοινοποίηση της απόφασης αποδοχής δωρεάς της 2ης ΔΥΠΕ προς το Υπουργείο Υγείας για την αποδοχή της δωρεάς του οχήματος και την αποκλειστική χρήση του από το Κέντρο Υγείας Αίγινας και η διενέργεια όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την πιστοποίηση, έλεγχο του ασθενοφόρου και την έκδοση πινακίδων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Με την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών, την παραλαβή ασθενοφόρου θα αναλάβει το Κέντρο Υγείας Αίγινας για αποκλειστική χρήση με την ευθύνη να ενημερώσει τη Διοίκηση της 2ης Υ.Π.Ε. Πειραιώς και Αιγαίου.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις για πέντε προσλήψεις στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, επικουρικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών (δεν περιλαμβάνονται οδηγοί ασθενοφόρου). Η διάρκεια της σύμβασης είναι 24 μήνες.