Δωρεάν εξέταση ασθενών στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, από ιατρούς ΑΧΕΠΑ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.


Περισσότερα από 320 ραντεβού έχουν κλειστεί σήμερα Κυριακή στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται μία σημαντική - εθελοντική πρωτοβουλία για την υγεία των κατοίκων του νησιού. Πιο συγκεκριμένα γιατροί από 16 ειδικότητες ΑΧΕΠΑ από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, προσφέρουν δωρεάν εξέταση ασθενών. Στο Aegina Portal μίλησε ο κύριος Δημήτρης Χονδρός, διευθυντής του "Ευαγγελισμός", που εξέφρασε την πεποίθησή του ότι και αυτή τη φορά η πρωτοβουλία αυτή θα είναι επιτυχής. Για πρώτη φορά η δράση είχε πραγματοποιηθεί το 2016 και είχε στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, με περίπου 300 ραντεβού να πραγματοποιούνται τότε.

Την δράση υποστηρίζει ο Δήμος Αίγινας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, τα super market Κρητικός, το πλοίο "Άγιος Νεκτάριος" της ΑΝΕΣ και βέβαια το σύνολό των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και η Διοικούσα Επιτροπή του, βοηθώντας αποφασιστικά στην επιτυχία της πρωτοβουλίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png