Εγκρίθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης των εξωτερικών χώρων του Κέντρου Υγείας Αίγινας.


Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας κύριο Κώστα Αδάμ, εγκρίθηκε, από τη 2η ΥΠΕ Πειραιά η μελέτη για την ανακαίνιση του εξωτερικού χώρου του Κέντρου Υγείας, η οποία είναι προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα εγκρίθηκε η αντικατάσταση όλων των εξωτερικών κουφωμάτων, για την εξοικονόμηση ενέργειας, τα επιχρίσματα, οι ελαιοχρωματισμοί και άλλες αναγκαίες εργασίες. Ήδη έγινε η αντικατάσταση των τεντών, στον εξωτερικό χώρο και το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλος Αυγούστου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Επίσης, με μία άλλη μελέτη η σύνταξη της οποίας είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα, προβλέπονται για τον εσωτερικό χώρο του Κέντρου Υγείας η αντικατάσταση των δαπέδων, του ηλεκτροφωτισμού, ο ελαιοχρωματισμός και διάφορες άλλες εργασίες συντήρησης. Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, από 10 Ιουνίου έγινε ανανέωση σύμβασης του μικροβιολόγου ιατρού για τα επόμενα 3 χρόνια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png