Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι του COVID19 στα περιφερειακά ιατρεία της Αίγινας. Την Τρίτη στον Μεσαγρό και την Τετάρτη στην Πέρδικα.


Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι του COVID19 στα περιφερειακά ιατρεία της Αίγινας. Το Κέντρο Υγείας εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια δειγματοληπτικών ελέγχων, θα πραγματοποιούνται τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού COVID19 στο περιφερικό ιατρείο του Μεσαγρού την Τρίτη 12/1/2021 και της Πέρδικας την Τετάρτη 13/1/2021 από τις 09.00 έως τις 14.00.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Τα τεστ έχουν διατεθεί από το δήμο Αίγινας και θα διενεργηθούν από προσωπικό του ΚΥ Αίγινας. Προσκαλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να προφυλάξουμε την υγεία και να διατηρήσουμε την ασφάλεια όλων των πολιτών. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλείτε είτε στο ΚΥ Αίγινας στο τηλ 2297320100. Οι πολίτες που θα προσέλθουν θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Για τη μετακίνησή τους, μπορούν να αποστείλουν μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου (sms) με αριθμό 1 στο 13033.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png