Ξεκινά ο εμβολιασμός για τον κορωναϊό στο Εμβολιαστικό Κέντρο, που θα λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.


Αύριο Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ξεκινά στο Κέντρο Υγείας Αίγινας η λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου για τον Covid-19. Για το σκοπό αυτό το Κέντρο Υγείας Αίγινας εξέδωσε σήμερα το απόγευμα ανακοίνωση, στην οποία περιγράφονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι της Αίγινας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι αύριο Πέμπτη 28.01.21 ξεκινάει ο εμβολιασμός για τον κορωναϊό (Covid-19) στο Εμβολιαστικό Κέντρο που θα λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.
 
Την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού, ο πολίτης μεριμνά για την έγκαιρη προσέλευσή του στο Εμβολιαστικό Κέντρο (τουλάχιστον 15’ πριν από την ώρα του ραντεβού), με στόχο να διευκολυνθεί η ομαλή ροή της διαδικασίας εμβολιασμού και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.

Σημειώνεται ότι, την ημέρα του ραντεβού, ο πολίτης οφείλει:

  • Να φέρει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων του.
  • Να γνωρίζει τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού του.
  • Επιπλέον, να φέρει τον κωδικό QR, όπως δημιουργήθηκε κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (γραπτό μήνυμα SMS ή e-mail), (https://emvolio.gov.gr/instructions)
Επειδή αναγνωρίζουμε ότι είναι δύσκολη η χρήση ηλεκτρονικών μέσων από τους ηλικιωμένους που θέλουν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό, η ενημέρωσή τους από μέρους των φαρμακοποιών και των ιατρών του νησιού μας για αυτούς θα είναι πολύτιμη.
 
 
Προκειμένου να υποστηρίξουμε το πρόγραμμα του Εθνικού Εμβολιασμού, ώστε να προχωρήσει γρήγορα ο αναγκαίος εμβολιασμός του πληθυσμού για την αναχαίτιση εξάπλωσης της πανδημίας η συνεργασία όλων είναι καταλυτική. 
 
Επισυνάπτεται το ιατρικό ιστορικό- σύσταση για εμβολιασμό καθώς και οι οδηγίες μετά τον εμβολιασμό τα οποία διατίθεται στο Κέντρο Υγείας.

Παράρτημα Β' Ιατρικό Ιστορικό - Σύσταση Εμβολιασμού για Covid 19

Οδηγίες μετά τον εμβολιασμό


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png