Ομαλά και χωρίς προβλήματα η λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Μέχρι το Σάββατο θα ολοκληρωθούν 300 δόσεις.

 
Η λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου, στο Κέντρο Υγείας Αίγινας ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα λειτουργεί ομαλά και χωρίς προβλήματα, προφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους κατοίκους του νησιού. Μάλιστα, μέχρι το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου θα έχουν ολοκληρωθεί 300 δόσεις. Οι κάτοικοι της Αίγινας που προσέρχονται για να εμβολιαστούν είναι πολύ ενημερωμένοι και δεν έχει χαθεί κανένα ραντεβού. Τα εμβόλια μεταφέρονται στην Αίγινα από το Λιμενικό Σώμα.

Για τη λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, μίλησαν σήμερα στο Aegina Portal η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Σβετλάνα Λεονίδη και η επισκέπτρια υγείας κ. Αικατερίνη Ντάνου, που εργάζεται στο Εμβολιαστικό Κέντρο.
 
Η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Σβετλάνα Λεονίδη δήλωσε τα ακόλουθα: "Το Εμβολιαστικό Κέντρο είναι πλήρως εξοπλισμένο και από το ιατροφαρμακευτικό υλικό, από τους ιατρούς και από το νοσηλευτικό προσωπικό και από επισκέπτριες υγείας. Λειτουργεί με καθορισμένα ραντεβού. Οι πολίτες προσέρχονται με ραντεβού που καθορίζεται από το Υπουργείο Υγείας, μέσω της διεύθυνσης https://emvolio.gov.gr/. Η εμβολιαστική διαδικασία άρχισε από 28 Ιανουαρίου και εξελίσσεται ομαλά. Σε καθημερινή βάση εμβολιάζονται μέχρι και 45 άτομα". 
 
Η κυρία Αικατερίνη Ντάνου η οποία είναι επισκέπτρια υγείας και εργάζεται στο Εμβολιαστικό Κέντρο είπε: "Ξεκινήσαμε την εμβολιαστική διαδικασία στις 28 του μήνα. Μέχρι τώρα πηγαίνουν όλα εξαιρετικά. Οι πολίτες προσέρχονται πολύ ενημερωμένοι και πληροφορημένοι για την όλη διαδικασία΄. Δεν έχει χαθεί κανένα ραντεβού έως τώρα και κατά συνέπεια καμία δόση. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, το οποίο είναι το αρμόδιο για την ασφαλή μεταφορά των εμβολίων στο νησί μας και μέχρι το Σάββατο θα ολοκληρώσουμε 300 δόσεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι να ενισχύσουμε την στρατηγική για τον αναγκαίο εμβολιασμό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης που συμβάλουν σε αυτή την προσπάθειά μας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png