Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση από το Δήμο Αίγινας και το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

20231021_111618-drasi-osteoporosis.jpg

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κατοίκων του νησιού, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, η δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Αίγινας, μέσω του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αίγινας, ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων. 


Η δράση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας και περιελάμβανε δωρεάν εξετάσεις (μετά από ραντεβού) μέτρησης οστικής πυκνότητας, σε συνεργασία με τη χειρουργό ορθοπαιδικό Μαρκέλλα Χρυσάγη. 

Πρόκειται για την δεύτερη δράση ενημέρωσης και δωρεάν προληπτικού ελέγχου, που υλοποιείται σε διάστημα μόλις δέκα ημερών, καθώς στις 10 Οκτωβρίου 2023, η αντιδημαρχεία Κοινωνικής Πολιτικής και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αίγινας, σε συνεργασία με το νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος" και το  Mediterraneo Hospital, υλοποίησαν δράση ενημέρωσης και δωρεάν προληπτικού ελέγχου κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Στο Aegina Portal μίλησαν η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, η πρόεδρος του  Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, κ. Μέμη Τσεκούρα και η ορθοπαιδικός κ. Μαρκέλλα Χρυσάγη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png