Παράταση μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2024, έλαβε η περάτωση του έργου, στο οποίο περιλαμβάνεται το Κέντρο Υγείας Αίγινας. 

kentro-ygeias-apofasi.jpg

Στις 10 Αυγούστου 2023 είχε υπογραφεί η σύμβαση του έργου για την Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Βάρης, Μεγάρων, Γαλατά, Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο άρθρο 3 της σύμβασης όπου ορίζεται η "Διάρκεια Σύμβασης - Προθεσμίες – Χρόνος υποχρεωτικής συντήρησης", σύμφωνα με το οποίο η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της Σύμβασης, ορίζεται σε 360 ημέρες από την υπογραφή της παρούσας.

Κατά συνέπεια ο χρόνος της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου ολοκληρώνεται στις 4 Αυγούστου 2024.

Με απόφαση που υπογράφει ο διοικητής της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός και δημοσιεύθηκε σήμερα, εγκρίθηκε η παράταση «με αναθεώρηση» της συνολικής προθεσμίας περάτωσης του έργου «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Βάρης, Μεγάρων, Γαλατά, Αίγινας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 147 του Ν4412/16, μέχρι τις 30-12-2024.

Μεταξύ άλλων, για την απόφαση λαμβάνονται υπόψιν τα ακόλουθα:

19. Το με αρ. πρωτ. ΔΥΠΕ 43378/22-07-2024 έγγραφο του Αναδόχου με το οποίο αιτείται παράταση της συνολικής προθεσμίας του έργου του θέματος κατά 180 ημέρες , για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά σε αυτό.
20. Τη με αρ. πρωτ. 44225/25-07- Εισήγηση της Δ/νσης Ενιαίας Τεχνικής Υπηρεσίας (Διευθύνουσα το Έργο Υπηρεσία).

Για τους προαναφερόμενους στα (19) και (20) λόγους, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του Αναδόχου, αλλά στην ανάγκη εξασφάλισης της απρόσκοπτης και αδιάλειπτης λειτουργίας των Κέντρων Υγείας που εξελίσσεται το έργο, αναφέρει το έγγραφο.

Φωτογραφία από το αρχείο το Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png