Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου προς το νοσοκομείο Αίγινας. .

Ανταποκρινόμενος στην έκκληση της διοίκησης του νοσοκομείου Αίγινας για την οικονομική του ενίσχυση από φορείς του νησιού, ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου διέθεσε το ποσό των 1.000 ευρώ, σε μια προσπάθεια να ανακουφίσει την επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση του νοσοκομείου. Για το σκοπό αυτό ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού κύριος Κ. Γαλάνης επισκέφθηκε μαζί με την ταμεία του Συλλόγου κυρία Ν. Χατζηπέρη το γραφείο του προέδρου του νοσοκομείου κυρίου Σώζων Βελιώτη προκειμένου να του παραδώσουν τα χρήματα.


"Είναι μία μικρή δωρεά στην προσπάθεια όλης της Αίγινας, που πρέπει να κάνει, ώστε να μην υπάρξει περίπτωση να σταματήσει να λειτουργεί το νοσοκομείο που βοηθά όλο το νησί" είπε ο κύριο Κώστας Γαλάνης, ο οποίος ενημέρωσε ότι από το Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου προγραμματίζονται ειδικές εκδηλώσεις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου. Θα πραγματοποιηθούν στην αυλή του Λαογραφικού το καλοκαίρι. Σε αυτές θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς Αιγινήτες καλλιτέχνες. Ο κύριος Βελιώτης ευχαρίστησε το Σύλλογο και ειδικά τον κύριο Κώστα Γαλάνη για την προσφορά τους και ευχήθηκε αυτή να βρει μιμητές και από άλλους φορείς του νησιού. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους κατοίκους της Αίγινας που βοηθούν στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, φορείς και ομάδες εθελοντών, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα και να βοηθήσουν το νοσοκομείο. "Για μένα σημαντικότερο από τα λεφτά είναι η συμβολή και η παρουσίαση" είπε ο κύριος Βελιώτης. Παρέμβαση έκανε και ο διευθυντής του νοσοκομείου κύριος Κώστας Καλοκέντης που με χαρακτηριστικό τρόπο, τόνισε ότι δεν αμείβονται για τη θέση τους στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png