Ευχαριστήριο από το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Αίγινας "Άγιος Διονύσιος".

Ευχαριστήριο από το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Αίγινας "Άγιος Διονύσιος".
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αιγίνης ‘’Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ’’ εκφράζει δημόσια τις πιο ειλικρινείς και ευγνώμονες ευχαριστίες του για τις εκδηλώσεις Αγάπης και Αλληλεγγύης που με πολύ κατανόηση, προθυμία και αγάπη εξεδήλωσαν οι συμπολίτες μας για το Νοσοκομείο του νησιού μας.

Ιδιαίτερα δε :

1.      Στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, την Πρόεδρο και τα μέλη του και σε ΟΣΕΣ και ΟΣΟΥΣ συστρατεύτηκαν μαζί τους στην πολυήμερη προσπάθεια παροχής βοήθειας προς το Νοσοκομείο.
2.      Την συμπολίτιδα Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας και τον επίσης συμπολίτη μας Λιμενάρχη Αίγινας για την ενίσχυση που προσέφεραν με την προσωπική τους παρουσία και συμμετοχή.
3.  Τους Συλλόγους και φορείς του νησιού
α.    Ναυτικών Αίγινας
β.   Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας
γ.    Επαγγελματική Ένωση Αίγινας
δ.   Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας
ε.    Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας
στ.  Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλης Αίγινας
ζ.    Σύλλογο Φίλων Αίγινας

4.   Την Διευθύντρια, τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας.
5.   Τον Εφημέριον της Ενορίας Αγίων Ασωμάτων Αίγινας και τους Ενορίτες για την οργάνωση σειράς εκδηλώσεων τα έσοδα των οποίων διετέθησαν στο Νοσοκομείο.
6.   Στις Ιερές Μονές του νησιού μας και στους Ιερείς εκείνους που προθύμως προσέφεραν την συμπαράσταση και βοήθειά τους στις Γυναίκες της Αίγινας που είχαν την πρωτοβουλία της εκδήλωσης Αγάπης και Αλληλεγγύης προς το Νοσοκομείο.
7.  Τους Επιχειρηματίες Κώστα Γαλάνη και Τάκη Κουκούλη που από κοινού με τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, τον Σύλλογο Γυναικών ‘’ΑΦΑΙΑ’’ και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Αίγινας οργάνωσαν δαπάναις των εορταστική βραδιά την ημέρα της Γιορτής της Γυναίκας στο Ζαχαροπλαστείο ΑΙΑΚΕΙΟΝ τα έσοδα της οποίας εξολοκλήρου κατετέθησαν στο Νοσοκομείο.
8. Τέλος ευγνωμόνως ευχαριστούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ που επώνυμα ή ανώνυμα κατέβαλαν από το υστέρημά τους την όποια βοήθεια είτε απευθείας στο Νοσοκομείο είτε μέσω Τραπέζης.
9. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Τοπικό Τύπο και τα Ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του νησιού μας για την δημοσιότητα που ανιδιοτελώς και με πολύ αγάπη προσφέρουν στο Νοσοκομείο μας.

Η Αίγινα και οι Αιγινήτες με τις εκδηλώσεις αυτές αγάπης, συμπαράστασης και προσφοράς διατράνωσαν την απόφασή τους να κρατήσουν την πόρτα του Νοσοκομείου μας ΑΝΟΙΚΤΗ.

Ευχαριστούμε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                      Ο Αντιπρόεδρος                                        Ο Δ/κός Διευθυντής

Σώζων Β. Βελιώτης        Αρχιμ. Αμφιλόχιος Γελαδάκης         Κων/νος Γ. Καλοκέντης

Τα μέλη
Γρηγορία Μαρίνη, Ιωάννα Χελιώτου, Λεμονιά Πέππα, Στυλιανός Στρατηγός
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png