Ξεκίνησε το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. .

Στην αίθουσα τελετών του 1ου Δημοτικού Σχολείου, ξεκίνησε σήμερα το πρωί το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με το Δρακοπούλειο Κέντρο Αιμοδοσίας. Πρόκειται για την 40η φορά που πραγματοποιείται αυτή η δράση. Να σημειώσουμε ότι για σήμερα Παρασκευή η αιμοδοσία ολοκληρώνεται στις 4 το μεσημέρι, ενώ αύριο Σάββατο οι ώρες προσέλευσης των αιμοδοτών είναι 8:30 π.μ - 1:30 μ.μ. Η είσοδος για το χώρο που γίνεται η αιμοδοσία δεν είναι από την κεντρική πύλη του σχολείου, αλλά σε άλλη πόρτα, που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά.


Δυστυχώς φαίνεται ότι ο καύσωνας, επηρέασε την προσέλευση των αιμοδωτών κατοίκων και παραθεριστών του νησιού και έτσι η προσέλευση μέχρι σήμερα το μεσημέρι ήταν πολύ περιορισμένη, σε αντίθεση με άλλα διήμερα όπου συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες μονάδων. Οι επισκέπτες του Δρακοπούλειου Κέντρου Αιμοδοσίας, κάνουν έκκληση στους κατοίκους και τους παραθεριστές της Αίγινας να συμμετάσχουν σε αυτό το διήμερο προσφοράς, παίρνοντας μέρος σε μία διαδικασία που είναι πολύ απλή, ασφαλής και απαιτεί λίγο χρόνο, ενώ από την άλλη είναι μία εθελοντική προσφορά που μπορεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png