Δύο μήνες απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αίγινας. .

Απλήρωτοι για Ιούλιο και Αύγουστο παραμένουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αίγινας "Άγιος Διονύσιος". Αυτό προέκυψε από ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία εργαζόμενου, που κατήγγειλε στο Aegina Portal την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη μισθοδοσία. Να υπενθυμίσουμε ότι το νοσοκομείο Αίγινας έχει βρεθεί την τελευταία περίοδο σε μία εξαιρετικά δυσμενή θέση, λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων, τα οποία προέρχονται από τα συσσωρευμένα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων, χρέη που πλησιάζουν τα 900.000 ευρώ.


Στην νοσοκομειακή μονάδα εργάζονται 19 άτομα και το κόστος της μισθοδοσίας φτάνει τα 30.000 ευρώ το μήνα. Αυτό σημείωσε ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κύριος Σώζων Βελιώτης. Ο ίδιος αναμένει τη σταδιακή αποπληρωμή των ταμείων που οφείλει ο ΕΟΠΥΥ πλέον, ενώ δηλώνει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τη μισθοδοσία. "Όταν βρεθούν τα χρήματα οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν" λέει. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για την προφανή αδυναμία τους να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητάς τους. Οι εργαζόμενοι έχουν λάβει μόνο το επίδομα αδείας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png