"Προληπτική Ιατρική και Πνευμονικές παθήσεις". Ημερίδα Κοινωνικής Ιατρικής. .

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Αρωγής Αίγινας, ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης Αίγινας και ο Περιβαλλοντικός και Πολιτισμικός Σύλλογος Κυψέλης Αίγινας  "Ο Άγιος Λεόντιος", συνδιοργάνωσαν και πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί την ημερίδα κοινωνικής ιατρικής με τίτλο "Προληπτική Ιατρική και Πνευμονικές παθήσεις". Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας και ξεκίνησε με το χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου Κοινωνικής Αρωγής κυρίου Ανδρέα Εμμανουήλ.


Ακολούθησε η εισήγηση από την πνευμονολόγο ιατρό κυρία Ζωή Ντούφλια. Η ενδιαφέρουσα εισήγηση παρουσίασε ανάμεσα σε άλλα τη ΧΑΠ, τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και τον τρόπο που συνδέεται με το κάπνισμα. Παρουσίασε επίσης στατιστικά στοιχεία που συνδέουν τη νόσο με το κάπνισμα, τα συμπτώματα και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που έχουν καταγραφεί στο video, ιδιαίτερα σημαντικά για τους καπνιστές. Η πρωτοβουλία των τριών συλλόγων, ολοκληρώθηκε με δωρεάν εξέταση σπιρογραφήματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png