"Καρκίνος του Μαστού. Η Έγκαιρη Διάγνωση Σώζει Ζωές". Ομιλία στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. .

Μία ακόμη ημερίδα, από τον κύκλο των εκδηλώσεων που αφορούν την υγεία, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, που φιλοξένησε στην αίθουσά του μέλη του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ. Η ημερίδα είχε τίτλο "Καρκίνος του Μαστού. Η Έγκαιρη Διάγνωση Σώζει Ζωές" με εισηγητές την κυρία Ζωή Αντωνοπούλου, χειρούργο μαστού, μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, με την εισήγησή της: Καρκίνος του Μαστού - Έγκαιρη Διάγνωση. Επόμενη εισηγήτρια ήταν η κοινωνική λειτουργός του ΑγκαλιάΖΩ κυρία Κωνσταντίνα Τζανέτου που παρουσίασε το θέμα: "Ανασταλτικοί Παράγοντες στην έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού".


Παρουσιάστηκε επίσης ταινία με οδηγίες για την αυτοεξέταση του μαστού, ενώ το κοινό μπορούσε να την προμηθευτεί σε οπτικό δίσκο, μαζί με έντυπο ενημερωτικό υλικό για το ίδιο θέμα. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ομιλία από την αντιπρόεδρο του ομίλου κυρία Μανιώ Κορλέτη, με θέμα "Το Ταξίδι μου στον Καρκίνο", ενώ ακολούθησε συζήτηση με το κοινό. Τέλος, μετά το πέρας των ομιλιών, όσες κυρίες το επιθυμούσαν μπορούσαν να εξεταστούν από ιατρό με τη μέθοδο της ψηλάφησης του μαστού. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα του ομίλου εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png